Co. van het de Telecommunicatiemateriaal van Ningbozhantong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit De Sluiting van de vezelkoepel voor verkoop
Van goede kwaliteit De Sluiting van de vezelkoepel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd.

1 2
Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd. Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd.
bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : ZTONG
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 25,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 70% - 80%

Co. van het de Telecommunicatiemateriaal van Ningbozhantong, Ltd. Werd opgericht in 2000, gelegen in Yuyao-Stad, die goed - gekend als „Plastic Stad van China“ en „de Vormstad van China“ is, het grenst Ningbo/Hangzhou/Shanghai-aan Haven, vrij gemakkelijk in vervoer.

In de ontwikkeling van schaalverrichting en standaardbeheer, Zhantong-wordt de Telecommunicatie een nationale hoge en nieuwe technologische onderneming die onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en de diensten van materiaal van de vezel het optische distributie integreert. Het ging de Authentificatie van het de Kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001, IECQ-het Procesbeheer van het Gelijkvormigheidsattest Gevaarlijke stof, TLC, RoHS en SGS Certificaat over. De het merkwinst van „Ztong“ het vertrouwen en de identificatie van zowel internationale als binnenlandse klanten, Zhantong Telcom is meer en meer „globaal gaan“.

De Zhantongtelecommunicatie gelooft „op Kwaliteit, zich ontwikkelen bij de Innovatie“ overleef, is het een marktleider en verstrekt 6 reeksen meer dan 800 soorten diverse producten, zoals sluiting van de vezel de optische las, legden de beëindigingsdoos, PLC de optische splitser, de schakelaar van de gebiedsassemblage, MPO-de schakelaars en de mechanische lasenz. Zhantong Telecommunicatie de basis van de 18000 vierkante metersproductie, opstelling meer dan vast 20 lopende band, en voerden veel geavanceerd materiaal in merken zoals Sumitomo, Fujikura en Suruga in om markt uit te breiden en stevige fundamenten te leggen voor het realiseren van hoogstaand en de hoog-vraag van materiaal van de vezel het optische distributie. In de productieproces van jaren, cultiveert het bedrijf ook een professioneel team om zich superieure producten met alle eerbied aan klanten en eeuwige drijfkracht te veroorloven voor Zhantong-Telecommunicatiebewegingen naar de internationalisering voor te stellen.

Het bevestigen van het principe van zelf-vernieuwing terwijl het verzekeren van hoogte - de kwaliteitsproducten, Zhantong-Telecommunicatie vormt een pragmatisch onderzoek en een ontwikkelingsteam op hoog niveau dat de wereld integreert en toegewijd is om concurrentievermogen voor ondernemingen te verbeteren. De Zhantongtelecommunicatie is de tweede groep high-tech ondernemingen die door de staat en de reeksen voor authentiek worden verklaard - omhoog een ningbo-Rang techniekcentrum. De Zhantongtelecommunicatie werden opeenvolgend 24 binnenlandse octrooien. In 2010, ging het project van „gjs02-JF de Horizontale Sluiting van de Vezel Optische Las“ de goedkeuring van het Project van het Innovatiefonds door Ministerie van Wetenschap en Technologie over. De machtige technologische innovatiecapaciteit giet onophoudelijk verse vitaliteit aan Zhantong-Telecommunicatie.

De hele tijd, Zhantong-volgt de Telecommunicatie het verrichtingsprincipe van „Eerlijkheid en Win-win“ en vertrouwt op uitstekend kwaliteitsproduct en worstelend op de markt brengend team om markten uit te breiden. De internationale marketing netwerken hebben meer dan 60 landen en gebieden behandeld. In binnenlandse markt, Zhantong-is de Telecommunicatie de leverancier voor China Telecom en China Mobile, geworden en samenwerkingsovereenkomst ook op lange termijn met sommige grote communicatieapparatuur verwerkende ondernemingen zoals Huawei, ZTE, Fiberhome, YOFC, Datang en Potevio ondertekend. De filialenopstelling in Peking, Shanghai, Hunan, Guangdong en Fujian, de naverkoopdiensten wordt meer volkomen om eerste vereisten en waarborgen te verstrekken wanneer het brengen van de producten van uitstekende kwaliteit aan elke klant.

Momenteel, streven wij te creëren ernaar; in de toekomst, worden wij begeleid met volledig vertrouwen. De mensen in Zhantong-Telecommunicatie erven glorie en droom, die bij de sterke stichting wordt gebaseerd, een leider te zijn en wereld-beroemde ondernemingen te bouwen zoals Zhantong-de Telecommunicatie altijd.


 

Contactgegevens
Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Serena

Tel.: 86-574-62495903

Fax: 86-574-62498298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)